Logo Breda Bouw

Het laatste nieuws over Breda Bouw

BREDA - De gemeente Breda gaat de fietsenstallingen aan de Oude Vest en de Haven grondig verbouwen. Dat zou moeten leiden tot meer kwaliteit, meer capaciteit en een verbeterde service.

Het ontwerp is van de hand van de Bredase ontwerper Huib Muilwijk van het bureau Made by Midas en maakt gebruik van duurzame en ‘ge-upcyclede’ materialen.
Fietsenstalling Oude Vest is vanwege de verbouwing gesloten van 18 februari tot en met 24 maart. In de vernieuwde stalling komt meer plaats voor fietsen door een dubbellaags fietsparkeersysteem, een nieuw enkellaags fietsparkeersysteem, extra plaatsen voor scooters en bromfietsen, e-bikeplaatsen met gratis gebruik van oplaadpunten en fietsparkeerplaatsen voor buitenformaat fietsen, zoals de bakfiets, ligfiets, shopper of custom-bike. De entree krijgt een volledige nieuwe uitstraling en indeling.

Fietsenstalling Haven is wegens verbouwing één week gesloten, van 25 februari tot en met 1 maart. Ook daar komen nieuwe fietsparkeersystemen, zoals dubbellaags parkeren, nieuwe enkellaags parkeerplaatsen en meer plaatsen voor scooters en bromfietsen. Behalve meer capaciteit krijgt de volledige stalling een nieuwe, eigentijdse uitstraling.

Bron: BN de Stem - Bredase fietsenstallingen worden verbouwd

Social Breda Bouw

Projecten in de kijker